Rubber Tracks

ITR Rubber TracksHeeft u een minigraver op rubber? Dan weet u hoe belangrijk het is om kwalitatief goede rubber tracks te hebben. Ze moeten tegen diverse grondsoorten kunnen en betrouwbaar zijn. Als een rubber track kapot gaat, staat de minigraver stil en kan er niet mee gewerkt worden, met onnodige kosten als gevolg. Bij ons kunt u terecht voor advies over de beste rubber tracks voor uw machine. U kunt de rubber tracks bij ons bestellen en op locatie laten bezorgen en monteren.

Rubber Tracks Kapot?

gescheurde Rubber TrackZijn uw rubber tracks kapot of gescheurd, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren rupsen voor alle bekende merken: Kubota, Caterpillar, Hitachi, Hyundai, Komatsu, Case, Kobelco, Volvo, Takeuchi, Sany, Liebherr, Yanmar, New Holland en nog veel meer. Informeer gerust bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en advies.

Topkwaliteit Rubber Tracks van ITR

Wij leveren rubber tracks van het topmerk ITR. Zij beschikken niet alleen over het grootste assortiment ter wereld, maar ze bieden u ook een garantie waardoor u zeker weet dat de rubber tracks van uw voertuigen heel lang meegaan.

Snelle levering

Omdat we de meeste producten op voorraad hebben, kunnen we deze snel leveren. U kunt de rubber tracks uiteraard ook bij ons komen ophalen.

Montage

Onze monteurs komen bij u op locatie om de rubber tracks te monteren. We hebben ervaring met het monteren van alle soorten rubber tracks op voertuigen van uiteenlopende merken.

Rubber Tracks bestellen

Onze deskundige monteurs komen bij u op locatie om de rubber tracks te monteren. We hebben ervaring met het monteren van alle soorten rubber tracks op voertuigen van uiteenlopende merken.

Vragen?

Neem dan contact met ons op.
Algemeen: 0598 – 468 725
Martin Boerma: 06 – 1500 2181
E-mail: info@martinboerma.nl

Specialisaties

Graafmachines

Mobiele kranen

Shovels

Tractoren

Verrijkers

Vrachtwagens

Bestelwagens

  martin boerma

  CONTACTFORMULIER

  Heeft u een vraag over één van onze diensten?
  Neem dan contact met ons op.

  Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt

   martin boerma

   RUBBER TRACK AANVRAAGFORMULIER

   Bent u op zoek naar Rubber Tracks? Vraag direct een offerte aan.
   Wij kunnen bijna alle Rubber Tracks in één dag leveren.

   Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt