Vragen?

Neem dan contact met ons op.
Algemeen: 0598 – 468 725
Martin Boerma: 06 – 1500 2181
E-mail: info@martinboerma.nl

Specialisaties

Graafmachines

Mobiele kranen

Shovels

Tractoren

Verrijkers

Vrachtwagens

Bestelwagens

Rijwerken

itr rijwerkU kunt bij ons terecht voor het bestellen, bezorgen en monteren van kwalitatief hoogwaardige rijwerken. Ons assortiment bestaat uit stalen kettingen, onder- & bovenrollen, loopwielen, sprocket, rubber shoes en pads. Wij voorzien u graag van advies over de aanschaf van de beste materialen voor uw werkvoertuig.

Topkwaliteit van ITR

Rijwerken zijn de meest cruciale onderdelen voor een goede werking van ieder werkvoertuig. Daarom is het uitermate belangrijk dat de onderdelen van hoge kwaliteit en betrouwbaar zijn. Wij verkopen alleen hoge kwaliteit rijwerkonderdelen die afkomstig zijn van ITR Benelux. ITR biedt een compleet assortiment van rijwerken voor alle bekende merken, inclusief standaard onderdelen voor graafmachines en bulldozers. Daarnaast levert ITR op maat gemaakte onderdelen voor verschillende type werkvoertuigen. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar voor een goede prijs.

Snelle levering

Omdat we de meeste rijwerkonderdelen op voorraad hebben, worden ze snel geleverd. U kunt ervoor kiezen om de materialen bij ons op locatie op te halen of de producten te laten bezorgen.

Rijwerkmontage

graafmachine rijwerk revisie en onderdelen op locatieU kunt de rijwerken door onze gespecialiseerde monteurs laten monteren op locatie. Wij beschikken over de juiste materialen en expertise om dit snel en vakkundig voor u te doen.

Rijwerken bestellen

Neem contact met ons op voor het bestellen van rijwerk of informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.

    martin boerma

    CONTACTFORMULIER

    Heeft u een vraag over één van onze diensten?
    Neem dan contact met ons op.

    Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt