Vragen?

Neem dan contact met ons op.
Algemeen: 0598 – 468 725
Martin Boerma: 06 – 1500 2181
E-mail: info@martinboerma.nl

Specialisaties

Graafmachines

Mobiele kranen

Shovels

Tractoren

Verrijkers

Vrachtwagens

Bestelwagens

Reparatie

reparatie van graafmachine op locatieHet is natuurlijk ontzettend vervelend als uw werkvoertuig kapot gaat en het gebeurt altijd op het verkeerde moment. U heeft net een belangrijke klus, een strakke deadline en het werk moet af. Daarom wilt u dat uw problemen zo snel mogelijk verholpen worden. De monteurs van Martin Boerma Reparatie & Onderhoud van Werkvoertuigen zijn spoedig ter plaatse en repareren uw werkvoertuig vakkundig en snel.

Daarom Martin Boerma

Meer dan 25 jaar ervaring met uiteenlopende soorten werkvoertuigen en merken
Hoogste kwaliteit materialen en onderdelen
Wij komen bij u langs op locatie
Snelle service
24-uursservice bij spoedgevallen

Reparatie van alle soorten werkvoertuigen

Wij repareren onder andere:

Graafmachines
Shovels
Bestelwagens
Verreikers
Tractoren
En veel meer.

Omdat wij al meer dan 25 jaar in het vak zitten, zijn we goed bekend met alle relevante merken, zoals Volvo, John Deere, Case, Takeuchi, Sany, Liebherr, Yanmar, Caterpillar, Hitachi. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen van ITR Benelux. Deze zijn geschikt voor vrijwel alle soorten werkvoertuigen.

Wat kunnen we doen?

Omdat we al zo lang ervaring hebben met werkvoertuigen, is geen reparatieklus ons vreemd. Of het nu gaat om het repareren van de motor, de collision of beschadigde rubber tracks: wij lossen alle problemen snel en vakkundig op. Daarnaast beschikken we over volledig ingerichte vrachtwagens met materialen en onderdelen om de problemen direct op locatie aan te pakken.

Spoedreparaties op locatie

Wij snappen dat u een defect werkvoertuig zo snel mogelijk aan de praat wil krijgen. Onze monteurs komen daarom zo snel mogelijk naar u toe om uw werkvoertuig te repareren. Wij kunnen uw voertuig repareren bij uw bedrijf of op locatie.  Wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 50 kilometer van onze werkplaats in Nieuwediep. Neem bij spoed contact op met onze 24-uursservice.

Losse onderdelen

itr beneluxWilt u zelf aan de slag met de reparatie van uw werkvoertuig? Dan kunt u bij ons losse onderdelen bestellen en laten bezorgen. Alle producten zijn afkomstig van ITR Benelux. U bent verzekerd van de beste kwaliteit en u heeft een fabrieksgarantie op alle onderdelen die wij leveren.

Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 8:00 uur en 22:00 uur. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Is er sprake van een spoedgeval? Neem dan contact op met onze 24-uursservice.

    martin boerma

    CONTACTFORMULIER

    Heeft u een vraag over één van onze diensten?
    Neem dan contact met ons op.

    Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt