Vragen?

Neem dan contact met ons op.
Algemeen: 0598 – 468 725
Martin Boerma: 06 – 1500 2181
E-mail: info@martinboerma.nl

Specialisaties

Graafmachines

Mobiele kranen

Shovels

Tractoren

Verrijkers

Vrachtwagens

Bestelwagens

Over Martin Boerma

Martin BoermaAl meer dan 25 jaar houden we ons bezig met reparatie & onderhoud van werkvoertuigen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in oplossingen voor alle soorten werkvoertuigen van uiteenlopende merken. Uw werkvoertuig is bij onze vakkundige monteurs altijd in goede handen en we zorgen ervoor dat deze weer zo snel mogelijk volledig functioneert.

Reparatie en onderhoud van uw werkvoertuig

Wij repareren onder andere graafmachines, shovels, bestelwagens, vrachtwagens, mobiele kranen en verreikers voor bedrijven. We zijn goed bekend met voertuigen van uiteenlopende merken, zoals Caterpillar, Hitachi, Hyundai, Komatsu, Case, John Deere en Liebherr.

ITR Partner

itr beneluxNaast reparatie en onderhoud leveren en monteren wij rijwerkonderdelen, grondverzetbanden en onderdelen voor uw machine. Wij gebruiken en leveren uitsluitend topkwaliteitsmaterialen waardoor een partnerschap met ITR Benelux een logische stap in ons bestaan was. Zo kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige materialen en een grote voorraad tegen een faire prijs. Veel onderdelen hebben we op voorraad en kunnen we direct inzetten, hebben we een onderdeel niet dan maken we gebruik van de faciliteiten van ITR Benelux welke één van de grootste voorraad rijwerk, rubber tracks, slijtdelen en grondverzetbanden heeft in Noord Europa.

24/7 service

Wij zijn gevestigd in Nieuwediep (Drenthe) en werkzaam in heel Nederland. Onze monteurs komen bij u op locatie om het defect aan uw werkvoertuig op te lossen. Wij nemen altijd de juiste onderdelen en materialen mee. Wij hebben namelijk maar een belangrijke missie: uw werkvoertuig zo snel mogelijk laten rijden.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 22:00. Voor spoedgevallen kunt u gebruik maken van onze 24-uursservice. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

    martin boerma

    CONTACTFORMULIER

    Heeft u een vraag over één van onze diensten?
    Neem dan contact met ons op.

    Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt