Vragen?

Neem dan contact met ons op.
Algemeen: 0598 – 468 725
Martin Boerma: 06 – 1500 2181
E-mail: info@martinboerma.nl

Specialisaties

Graafmachines

Mobiele kranen

Shovels

Tractoren

Verrijkers

Vrachtwagens

Bestelwagens

Grondverzetbanden

ITR OTR grondverzetbandenGrondverzetbanden zijn speciale banden voor machines die in zware omstandigheden en een werkomgeving met scherpe voorwerpen moeten werken. Het plaatsen van grondverzetbanden is een specialistische taak voor ervaren monteurs. Ze kunnen alleen vervangen worden met de juiste apparatuur. U kunt bij ons terecht voor het bestellen, leveren en monteren van grondverzetbanden en technisch advies.

Topkwaliteit grondverzetbanden

Bij het vervangen van grondverzetbanden maken we altijd gebruik van het aanbod van ITR Benelux. De banden van ITR zijn ontwikkeld volgens de strengste specificaties die de industrie kent. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast biedt ITR een fabrieksgarantie zodat u zeker weet dat de banden lang mee gaan. Het aanbod is zeer breed. U kunt kiezen uit zes verschillende modellen van 16 inch tot 35 inch.

Snelle service

ITR GrondverzetbandenOnze monteurs hebben jarenlang ervaring met het aanbrengen van grondverzetbanden op diverse soorten werkvoertuigen van uiteenlopende merken. Wij kunnen daarom vakkundig en snel handelen. Wij zijn 24-uur beschikbaar voor spoedreparaties. Een kapotte band kan dus snel op locatie verholpen worden. Wij hebben een groot assortiment op voorraad en de onderdelen worden altijd snel geleverd. Wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 50 kilometer. U kunt de banden uiteraard ook op komen halen.

Grondverzetbanden bestellen

Neem contact met ons op voor het bestellen van grondverzetbanden of informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.

  martin boerma

  CONTACTFORMULIER

  Heeft u een vraag over één van onze diensten?
  Neem dan contact met ons op.

  Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt

   martin boerma

   Grondverzetbanden Aanvragen

   Bent u op zoek naar grondverzetbanden?
   Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

   Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt